مطالب وبلاگ

توزیع قهوه مرطوب با شیوه WDT
آسیاب قهوه‌های دمی چقدر میتواند ریز باشد؟!
کافئین; مفید یا مضر؟!
اسیدیته دقیقا چیست؟!
فرآوری لاکتیکی
میوه‌های هسته دار
بررسی انواع اسپرسو ماشین ها
دم‌آوری با V60
چگالی
فرآوری... در شرق آفریقا
اهمیت کیفیت آب در دم‌آوری
بادیــ... چیست و چگونه درک میشود؟
شکفت شگفت انگیز...
فرآوری قهوه
احساس گسی
آیا تفاوت میان تنواری گونه های مختلف قهوه اهمیت دارد؟
قندها در فرآوری طبیعی
شکفت و گرفتگی
نسبت زمان توسعه
Pre-Infusion و تاثیر آن بر اسپرسو
چهار عامل تاثیرگذار بر نفوذ آب به قهوه
پیام در واتساپ