Wednesday، ۲ Shahrivar ۱۴۰۱
میوه های هسته دار نام خود را از گودال یا "سنگ" در مرکز خود گرفته اند که در یک ناحیه بیرونی گوشتی محصور شده است. میوههای هستهدار که به نام دروپ نیز شناخته میشوند، پوستهای نازکی دارند که ممکن است کدر یا صاف باشند. گودال در واقع یک دانه بزرگ است و میوههای هستهدار بسته به اینکه چقدر گوشت از دانه جدا میشود، میتواند سنگی یا آزاد باشد. از آنجایی که بیشتر میوههای هستهدار پس از برداشت نمیرسند، در اوج برداشت میشوند و فقط برای مدت زمان کوتاهی خوب هستند. این باعث می شود آنها بسیار فصلی باشند و میوه های هسته دار مختلف در فصول مختلف وارد می شوند.
هنگام چیدن میوه هسته دار، از چند کبودی نترسید، زیرا این نشان دهنده یک میوه رسیده و خوش طعم است که ممکن است در واقع بهتر از یک میوه سفت و بدون لک باشد. اگر می خواهید رسیده بودن یک میوه هسته دار را بدون فشار دادن (و کبودی) آزمایش کنید، بوی آنها یک شاخص عالی برای رسیدن است - هر چه معطر تر باشد بهتر است. تنوع زیادی در میوه های هسته دار وجود دارد و تعداد کمی ممکن است شما را شگفت زده کند. برای آشنایی با 14 نوع رایج میوه های هسته دار و روش های پخت و پز با آنها، ادامه مطلب را بخوانید
1. هلو
یکی از محبوب ترین میوه های هسته دار، هلو دارای پوستی خزدار و یک هسته بزرگ است. مانند برخی دیگر از میوههای هستهدار، آنها میتوانند در انواع مختلف سنگی یا فری استون و سفید یا زرد باشند. آنها حتی می توانند در انواع مسطح و گرد که شبیه دونات هستند وجود داشته باشند. مهم نیست که با چه نوع هلو می روید، آنها برای کباب کردن، یا افزودن به پینه دوز و پای عالی هستند. آنها در اواسط تابستان در بازار کشاورزان شما ظاهر می شوند و تا ابتدای پاییز ادامه می دهند - مطمئن شوید که آنها را تا زمانی که رسیده اند تهیه کنید!
2. آلو
آلوها پوستی نازک و صاف و گوشتی بسیار آبدار دارند، بنابراین اگر آنها را خام می خورید همیشه یک دستمال کاغذی ایده خوبی است. آلوها را در سالاد بریزید یا با آنها بپزید تا واقعاً طعم آنها را نشان دهید. قرمز، سیاه یا زرد آلو در رنگ های متنوعی وجود دارد. بهترین چیز در مورد آلو؟ آنها یک فصل رشد طولانی دارند (بهار تا اوایل پاییز) که به شما زمان بیشتری برای پخت و پز با آنها می دهد.
3. گیلاس
گیلاس اولین میوه هسته دار است که در بهار ظاهر می شود و از ترش و ترش گرفته تا شیرین و لطیف متغیر است. آلبالو برای پای و سایر دسرها بهترین است - سعی کنید در ماه های جولای و آگوست به اوج خود برسید. آلبالوهای شیرین برای میان وعده عالی هستند، و سرشار از ملاتونین هستند، و زمانی که نیاز به خوردنی جدی دارید، آنها را به یک میان وعده عالی در اواخر شب تبدیل می کند.
4. شلیل
شلیل بسیار شبیه به هلو است، فقط بدون پوست تیره. آنها همچنین سفت تر هستند و شبیه بافت سیب هستند. مانند هلو، شلیل نیز می تواند آزاد، سنگ چسبیده یا نیمه آزاد باشد. آنها را به جای هلو استفاده کنید - برای کباب کردن، پختن، چاشنی سالاد، یا صرفاً غذاخوری.
5. زردآلو
زردآلو شبیه هلو و شلیل است، اما از نظر اندازه کوچکتر است. طعم آنها ترش است، اما بافت آنها غنی و خامه ای است. زردآلو معمولا برای تهیه مربا یا خشک کردن محبوب است، زیرا پوست آن سرشار از پکتین است (که به مرباها و ژله ها قوام غلیظی می بخشد). مانند سایر میوه های هسته دار، زردآلوهای رسیده برای پخت مناسب هستند.
6. انبه
با وجود نداشتن گودال بزرگ، انبه نیز جزو میوه های هسته دار طبقه بندی می شود. انبههای رسیده رایحهای شیرین دارند و نسبت به انبههای نارس سنگینتر هستند. این میوه های استوایی را بهتر است به صورت تازه در سالاد یا اسموتی میل کنید.
7. لیچی
اگر قبلا لیچی ها را دیده اید، فراموش کردن ظاهر متمایز آنها سخت است. آنها با بدن ناهموار، صورتی مایل به قرمز و گوشت نیمه شفاف خود به نوعی شبیه توت فرنگی خشک شده هستند. طعم آنها به عنوان تلاقی بین انگور و گلابی توصیف شده است و اغلب در کوکتل هایی مانند مارتینی یا موهیتو استفاده می شود.